• Velkommen til MobilePower

 • Den kraftige batteribanken BSK150 fra Mobilpower har en lang rekke bruksområder. Den lave vekten på 1,5 Kg kombinert med hele 150 Wh lagret strøm og uttak for både 5V, 12V og 220V, gjør den svært anvendelig. Den kan benyttes på hytta, i båten, på tur i skog og nå også til nødladning av en MC(!).

  Etter vinterlagringen sto MC’en i fellesgarasjen med tomt batteri langt fra nærmeste strømuttak. Løsningen ble å bruke den kraftige batteribanken til Mobilpower til å lade MC’en der den sto. Batteriladeren ble koblet til batteribanken og noen timer senere var alt klart og vårens første tur var et faktum. Enkelt og greit!

  Lading av MC batteri etter vinterlagring med Mobilpowers kraftige batteribank.
  Lading av MC batteri etter vinterlagring med Mobilpowers kraftige batteribank.

  FAKTA: Batteribanken BSK-150 kan enkelt lades opp både med nettstrøm og ved hjelp av det medfølgende solcellepanelet når man er ute på farten.

  Klikk her for å se produktet i nettbutikken. Vi leverer over hele landet.