Publisert Legg igjen en kommentar

Strømbank til lading av MC batteri etter vinterlagring

Den kraftige Strømbank-150 fra MobilePower har en lang rekke bruksområder. Den lave vekten på 1,5 Kg kombinert med hele 150Wh lagret strøm og uttak for både 5V, 12V og 220V, gjør den svært anvendelig. Den kan benyttes på hytta, i båten, på tur i skog og nå også til nødlading av en MC(!).

Etter vinter lagringen sto MC ‘en i felles garasjen med tomt batteri langt fra nærmeste strømuttak. Løsningen ble å bruke den kraftige strømbanken til Mobilpower for å lade MC ‘en der den sto. Batteriladeren ble koblet til 220V uttaket på strømbanken og noen timer senere var alt klart og vårens første tur var et faktum. Enkelt og greit!

Lading av MC batteri etter vinterlagring med Mobilpowers kraftige batteribank.
Lading av MC batteri etter vinterlagring med Mobilpowers kraftige Strømbank.

FAKTA: Strømbank-150 kan enkelt lades opp både med nettstrøm og ved hjelp av det medfølgende solcellepanelet når man er ute på farten.

Klikk her for å se produktet i nettbutikken. Vi leverer over hele landet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.