Publisert Legg igjen en kommentar

Strømbank med solcellepanel gir deg 220V overalt!

Med en Strømbank med solcellepanel har du alltid strøm overalt – kjøp den i nettbutikken!

Du kjenner deg kanskje igjen i situasjonen. Du er ute på tur og befinner deg på et sted uten nettilknytning. Det er ingen støpsel i veggen. Ingensteds å plugge inn kontakten. Du trenger strøm, hva gjør du nå? Duppeditten din virker ikke uten strøm! Det er bare å innrømme det! Du har blitt veldig vant med å ha strøm enkelt og lett tilgjengelig. Enten det er til å lade mobilen, PC ’en, barbermaskinen eller kjøleskapet. Alle elektroniske duppeditter trenger strøm. Enten det er for å lade batteriet eller for å drifte enheter uten batteri.

Her kan du lese en test av solcellepanelet.

Vel, fortvil ikke, det finnes løsninger. Dersom du har et hus, hytte, båt eller bobil som ikke er tilknyttet strømnettet kan du alltids bruke et solcelleanlegg for å få strøm. Det finnes mange gode solcelleløsninger, også til hus og hytter uten nettilknytning. Problemet er at de fleste er basert på 12V. Det betyr du må ha tilpassede elektroniske enheter som kan benyttes i et 12V anlegg. Lamper, kjøleskap, ovner, kokeplater, støvsugere etc. må alle være laget spesielt for å virke i 12V anlegg.

Strømbank-150 med 220V bordlampe
Strømbank-150 med 220V bordlampe

Dette er jo ikke et problem for man kan kjøpe forbrukerelektronikk og brune / hvitevarer som er laget for 12V tilkobling. Det er vel og bra for ting som er stasjonært, eller som ikke skal flyttes mellom 12V og 220V anlegg. Du ønsker kanskje ikke å ha to støvsugere, en 12V og en 220V. Eller du kanskje ønsker å ta med deg din favorittkjøkkenmaskin på hytta, men det går jo ikke!

Jo, nå gjør det faktisk det. Det finnes små bærbare strømbanker som kan gi deg både 220V, 110V, 12V og 5V uttak i samme løsning, slik at du kan bruke alle dine favoritt duppeditter hvor du vil. En løsning som har blitt en toppselger hos MobilePower er Strømbank-150. Den er nettopp en slik strøm konverterer som su kan plugge inn alt mulig på. Den kan lades opp ved hjelp av et solcellepanel, diesel aggregat, strømnett eller andre strømkilder og så kan den konvertere dette til den strømmen du trenger – med et enkelt knappetrykk.

Strømbank-150-front

Så enten du er en ekte «doomsday prepper» eller bare vil ha tilgang til den strømmen du trenger, der du trenger den og når du trenger den, så sjekk ut MobilePowers bestselger Strømbank-150. Dersom du ønsker Strømbank-150 med et spesialtilpasset solcellepanel, anbefaler vi produktet Strømbank med Solcellepanel.

Strømbank-150-med-Solcellepanel
Strømbank-150-med-Solcellepanel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.