• Velkommen til MobilePower

 • For utdeling til kunder, ansatte, på messer eller stand; dette er den perfekte firmagaven!

  Etter mange år med USB-minnepinner som standard firmagave, har det blitt så mye negativ presse om faren ved disse, at det nesten er uaktsomt for noen å ta i bruk en minnepinne som er mottatt fra andre enn interne/eget selskap. Med virus, spionprogramvare og “kill-sticks” som dreper PCen, er det ikke så rart at firmaer begynner å se etter andre typer firmagaver. Det skal være både enkelt og kosteffektivt, være representativt for selskapet, og i tillegg ikke virke billig eller simpelt.

  Engangsladeren er en flott erstatning; enkel, billig og nyttig! Flott representering av eget selskap, med logo både på selve laderen og på innpakningen. Vi kan presentere oss og vise frem/demonstrere produktet til dere i et møte, slik at dere både kan ta på, teste og evaluere dette som deres nye firmagave.

  Engangslader kan bestilles i ønsket antall. Kost for logotrykking er inklusive i antall fra 1000 og høyere, under 1000 vil kost for trykking ligge på ca  NOK 1500,-, noe avhengigg av antall farger og kompleksiteten på logoen. Leveringstid er 2-3 uker etter bestilling, varene leveres til ønsket leveringsadresse i Norge.

  Bestillingsprosessen er enkel:

  ● Kontakt oss for å få et tilbud
  ● Aksepter tilbudet og send oss ønsket logo i PDF/AI format
  ● Vi lager et bilde av produktet med din logo for aksept/redigering
  ● Motta dine nye firmagaver etter 2-3 uker